Шлайфани и щамповани бетони

Шлайфан бетон и щампован бетон

Фирма “БатПел” ЕООД е специализирана в полагането на шлайфани и щамповани бетонови настилки. Процесът на изпълнение включва производството, доставката и полагането на спец

иалните бетонови смеси, нивелация, вибрация, шлайфане /или щамповане/ на бетоновото покритие. Нанасяне на повърхностен импрегнатор и втвърдител, рязане и обработка на фуги.

Дружеството разполага с цялата необходима техника, механизация и персонал за изработка на заявените от клиентите количества и модели.

Шлайфаните бетони осигуряват нужната здравина на подовите покрития в помещения и открити площи, които се използват много интензивно, подложени са на натоварване и са предназначени да понасят големи тежести. Специалните бетонови смеси и технологията на изработка осигуряват изключително висока износоустойчивост, и защита от неблагоприятните атмосферни влияния.

По желание на клиента, всеки шлайфан бетон може да бъде оцветен в различни цветове.

Щампованите бетони са елегантно решение за подово покритие на помещения и открити площи, където се търси едновременно красота, здравина и износоустойчивост. Фирмата разполага с висококвалифицирани кадри и богат набор щампи и бои, производство на водещите световни лидери в областта. Обекти, на които фирмата е изработила настилки от шлайфан бетон: Дявач. Стилмет, Булгарлазер, Кридо – база БТК Илиенци и Щросмайер, Мими ДМ, София мед, Полисхарт и др.

[huge_it_gallery id=“12″]